top of page

Hvem er Smakfull helse?

 

Jeg heter Astrid Pedersen og startet Smakfull helse fordi jeg brenner for å formidle kunnskap om god mat som gjør godt for både kropp og sinn.

Jeg er utdannet klinisk ernæringsfysiolog (KEF) fra Universitetet i Oslo, og jobber som KEF på Lovisenberg diakonale sykehus i Oslo. Fra tidligere er jeg også utdannet personlig trener og jobber som gruppetreningsinstruktør på SATS. 

Visjonen bak Smakfull Helse er å kunne bidra til god, kunnskapsbasert informasjon om ernæring og livsstil. Jeg ønsker å hjelpe andre til å oppnå en sterk og sunn kropp gjennom mat som smaker godt. 

 

Jeg tilbyr individuell kostholds- og livstilsveiledning som er tilpasset dine behov. Jeg er også foredragsholder, og tilbyr foredrag om ernæring for ulike grupper. Jeg har blant annet holdt foredrag i regi av Diabetesforbundet, på kreftkonferansen Kreft2020 og for videreutdanning i sykepleie. Trykk her for mer informasjon.

 

Alle kostholdsråd jeg publiserer på denne hjemmesiden er i tråd med det Helsedirektoratet anbefaler. Dersom du har fått råd fra en klinisk ernæringsfysiolog, lege eller annet helsepersonell, som skiller seg fra det du leser på denne nettsiden, bør du fortsette å følge de rådene som de har gitt.

IMG_20190701_192541_182.jpg
bottom of page